kennispact-header-llo

Leven lang ontwikkelen

Samen moeten WIJ het doen!

Intro-left-LLO
Intro-right-LLO


Leven Lang Ontwikkelen is essentieel voor alle medewerkers op de arbeidsmarkt. Het personeel is het visitekaartje van een bedrijf; door in medewerkers te investeren, investeer je in het hele bedrijf of de instelling. Als opleiders van de regio Brabant staan wij klaar om hierbij te helpen. Dit doen we vooral in gezamenlijkheid, voor de hele regio Brabant.

Op Brabantleert.nl presenteren de Brabantse mbo-instellingen een breed scala aan arbeidsmarktrelevante cursussen en opleidingen. Daarnaast worden er uiteraard ook maatwerkoplossingen aangeboden.

SUCCESVERHAAL

HUTTEN TRAINT MEDEWERKERS

Hutten, één van de grootste zakelijke cateraars in Nederland, is na de coronacrisis druk doende met een inhaalslag. Door hun mensen op de eerste plek te zetten en te onderzoeken wat zij nodig hebben om gelukkig te zijn op hun werk.

LEES MEER OVER HET SUCCESVERHAAL
SUCCESVERHAAL

ERVARINGEN UIT DE PRAKTIJK

Patricia en Laura vertellen over hun ervaring met Brabant Leert. Deze 2 Brabanders hebben een opleiding via Brabant Leert gevolgd.

VERHALEN UIT DE PRAKTIJK
Slider-Projecten1-LLO
Slider-Projecten2-LLO
Waarom Brabant leert?

Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing, persoonlijk advies en begeleiding. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen voor alle inwoners van de provincie Noord-Brabant.

Deze worden aangeboden door de Brabantse ROC’s, hogescholen, private scholingsaanbieders, en in de toekomst ook de universiteiten.

2e-dubbel-foto-left-LLO
2e-dubbel-foto-right-LLO
Samenwerking

Brabant Leert is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant, De Leerwerkloketten, VNO-NCW Brabant Zeeland, Edubookers, Skillstown, FNV, CNV, Noordoost Brabant Werkt, Midpoint Brabant, Brainport Eindhoven, West Brabant werkt aan morgen, Regio Helmond/de Peel, het Kennispact MBO, Fontys, Avans, HAS, BUas, Tilburg University en TU/e.

quote-image-LLO
Joan Adriaanse – Coördinator Leven Lang Ontwikkelen

“Samen moeten wij het doen! ”

De arbeidsmarkt heeft nog meer dan voorheen samenwerkingsverbanden nodig tussen overheid, ondernemers en onderwijs. Dit vraagt om snelle acties en flexibiliteit van het onderwijs, maar ook bij de overheid en ondernemers.