header-dataai-1

Data & AI

Kun jij de kracht van DATA&AI benutten in je werk?

img3
img4

In elk bedrijf en in elk beroep spelen data een sleutelrol. Ben jij al ‘data ready’? Kun jij de kracht van data benutten in je werk? Weet jij wat je moet doen (ook als ‘t gaat om de risico’s)?

MIEC Data & AI, een initiatief van Kennispact zorgt voor duurzame verbinding tussen het mbo, bedrijven en experts bij innovaties die vragen om het effectief upskillen van professionals en studenten.

PROJECT

SAMENWERKEN IN DE REGIO

In elke Brabantse regio bestaan bedrijvennetwerken die al samenwerken met ‘Data/AI hubs’ waar kennis wordt ontwikkeld en gedeeld. Bijvoorbeeld bij het netwerk van digitale werkplaatsen of regionale mbo & innovatie hubs als de Talentencampus in Oss.

MIEC Data sluit aan bij die netwerken en organiseert upskilling activiteiten deels online en deels in de buurt. Voor alle sectoren. Van zorg tot techniek, van horeca tot agrofood.

KOM IN CONTACT
PROJECT

EFFECTIEF ‘UPSKILLEN’ MET SKILLS PASPOORT

Innovaties in de samenleving vragen ook om innovatie in opleiding en onderwijs. Leren vanuit de praktijk. Effectief upskillen (als je wilt binnen een dag) en altijd met een badge waarmee je laat zien dat je je eigen skills paspoort vult. Elearning combineren met hands-on workshops. Zoveel mogelijk op de werkvloer en in de eigen regio. Begeleid door hybride teams uit bedrijven en onderwijs.

IK WIL AAN DE SLAG
slide
slide2
Word lid van de DATA en AI Community!

Hoe benutten collega’s de kracht van data? De trends en voorspellingen in beeld met data/AI experts van JADSFontys en Avans: welke uitdagingen zien we aan de horizon en welke spelen nu al? Hoe vinden bij uitstek mbo studenten en professionals praktische dataoplossingen? Hoe helpen partners als de provincie, de MKB datacoaches en de Digitale Werkplaatsen in de regio? Hoe onderzoek je de impact van data op je organisatie? De MIEC Data Community ontdekt en deelt de oplossingen.

2e-dubbel-foto-left
2e-dubbel-foto-right
Van docent tot learning designer

MIEC Data & AI leidt docenten op tot learning designer, samen met bedrijven en learning design experts. Benieuwd hoe dit werkt? Kijk hieronder naar de video impressie.

quote-image-dataai
Michelle Linders – Coördinator MIEC DATA

“HET BARST VAN DE DATA, BENUT DE KANSEN!”