Afbeelding1
terug naar events

MIEC DATA Learning Lab 4 juli: AI als je persoonlijke assistent

MIEC DATA & AI Learning Lab 4 juli: AI als je persoonlijke assistent

MIEC Data & AI organiseert in samenwerking met Avans AI Accelerator de upskillingsdag: AI als jouw persoonlijke assistent. Tijdens deze dag krijg je een snelle introductie over wat data en AI precies zijn. Aan de hand van casussen wordt je meegenomen in de diverse toepassingen van AI. Vervolgens ga je in twee workshopsessies aan de slag met Generatieve AI. Je leert hoe je een goede prompt schrijft en hoe AI jou in je werk kan ondersteunen en versnellen.

Programma:

  • 9:00 inloop
  • 9:30 introductie in Data en AI
  • 11:45 aan de slag met GenAI
  • 13:00 pauze
  • 13:30 AI in het onderwijs
  • 15:30 einde

Dit programma is hetzelfde als op 2 juli Den Bosch.

Voor wie?
Deze upskillingsdag is speciaal ontworpen voor iedereen die in of met het onderwijs werkt en meer willen weten over de mogelijkheden van AI en hoe deze technologie kan worden toegepast om dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen en te versnellen. Er is geen voorkennis vereist, en de workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

MIEC DATA & AI:
De Brabantse mbo-instellingen werken samen met het regionale bedrijfsleven en maatschappelijke instanties om te innoveren op het gebied van data en AI. Het doel is om mbo-studenten en professionals te upskillen. Dit wordt gerealiseerd door middel van verschillende mini-modules over Data & AI Awareness, uitdagingen (Challenges) en praktijkprojecten (Field Projects) die zich richten op de impact van data en AI op toekomstige beroepen. Het MIEC Data & AI Learning Lab biedt, in samenwerking met Avans, Fontys en JADS, diverse upskillingsmogelijkheden aan voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, met als doel de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt te verkleinen.

Afbeelding1

Vragen over dit event?

Stel ze hieronder en we beantwoorden ze zo snel mogelijk!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.